Over TINtep

TINtep ontwikkelt zelfstandig of in opdracht innovatieve applicaties om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.

TINtep maakt werken eenvoudig door processen simpel te houden, de door ons ontwikkelde IT applicaties zijn ondersteunend om deze doelstelling te realiseren.

TINtep is een bedrijf dat in kleine teams werkt om met focus op de bedrijfsbehoefte van opdrachtgevers (in- of extern) doelstellingen te realiseren.

Onze succesfactoren

Kennis

De wereld is continu in beweging. TINtep helpt klanten mee te bewegen zonder de koers uit het oog te verliezen. TINtep gelooft dat kortcyclisch werken past bij mensen, dit is ook de wijze waarop we projecten managen.

Kunde

TINtep stelt teams in staat zichzelf te organiseren en te motiveren. Als team zijn zij met gezamenlijke focus verantwoordelijk voor het resultaat. Uiteraard worden zij hierin ondersteund. Dit leidt tot mooie resultaten, tot werkplezier en tot het vermogen om ons aan te passen.

Kassa

TINtep is succesvol als we de droom van onze klant samen met onze partners kunnen waarmaken.

Daarnaast streeft TINtep naar een gezond rendement op onze dienstverlening die ons in staat stelt onze dromen te realiseren en onze maatschappelijke positie te kunnen invullen.

Onze waarden

TINtep ziet haar bedrijfscultuur als een unieke aanwinst omdat het moeilijk te kopiëren is. Door het aanbrengen en versterken van de expertise en cultuur kunnen we onze visie bereiken.


TINtep staat midden in de samenleving. TINtep neemt actief deel in maatschappelijke projecten. Om dit te stimuleren staat zij 10% van haar tijd af aan deelname in maatschappelijke projecten.

Missie en Visie

TINtep's missie is het werken gemakkelijker te maken. Dat doen we door over grote zaken te dromen, slim te werken en snel resultaat te boeken. TINtep verwacht van management, medewerkers en partners creatief te zijn, te experimenteren, te leren en zich steeds verder te ontwikkelen.


TINtep’s visie is om door klanten te worden gewaardeerd als toonaangevende partner van duurzame oplossingen, die klanten positief blijvend hebben veranderd. TINtep werkt samen met partners voor klanten deze visie te realiseren. TINtep gelooft dat delen het nieuwe vermenigvuldigen is.

Onze producten

Vera

Vera is een product, bedacht en ontwikkeld door TINtep. Vera ondersteunt en ontzorgt op een intelligente, pro-active manier het dagelijks leven van zelfstandigen.